PALVELUT

" - ai mitä me teemme !? "

 

Contact / Info:

tel / puh: +358-40-503 67 66

email / sähkposti: mail@showbartenders.com

Showbartenders, Landbontie 15, 00890 Helsinki

1. SHOWBARTENDERS SHOW

ShowbarCocktail Bar / Cocktailkoulu / Champagne & Wine Bar / Kalusteet & Lisäpalvelut

Showbartenders Show on lavashow jossa yleisö viedään hauskalle ja vauhdikkaalle  matkalle Baarityöskentelyn ja mixologian maailmaan, matkalle jossa drinkinvalmistus viedään aivan uudelle tasolle pilke silmäkulmassa jopa moottorisahaa hyödyntäen !

Showbartenders Show on vauhdikasta baarijongleerausta (flairtending) stand up-komiikaalla ja taikuudella höystettynä.. Mika Levälampi & Mika Räisänen ovat esiintyneet jo liki 20 vuotta ja voittaneet vuosien varrella myös lukuisia alan Suomen mestaruuksia, vuosien kartuttama ammattitaito showssa myös näkyy ! Tarjoa vieraillesi unohtumaton esitys jossa vieraat saavat vuoroin nauraa
kippurassa ja vuoroin ihmetellä "- miten tuo oikein on MAHDOLLISTA !"
 Shown pituus on noin 25 min. 

2. SHOWBAR

Showbartenders ShowCocktail Bar / Cocktailkoulu  / Champagne & Wine Bar / Kalusteet & Lisäpalvelut

Showbar on nimensä mukaisesti näyttävä Cocktailbaari jossa vieraita viihdytetään vauhdikkailla tempuilla herkullisten juomasekoitusten valmistuksen lomassa ! Suunnittelemme aina illan juomalistan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja autamme Teitä toteuttamaan vieraillenne unohtumattoman baari elämyksen ! Showbaarin pituus on 3-5 tuntia. 

3. COCKTAIL BAR

Showbartenders Show / Showbar / Cocktailkoulu  / Champagne & Wine Bar / Kalusteet & Lisäpalvelut

Cocktail Bar on valmis paketti Sinulle joka haluat viedä vieraasi makumatkalle Cocktailen herkulliseen maailmaan !

 

Cocktail Bar paketti sisältää halutessasi kaiken oleellisen, Ammattitaitoiset Baarimestarit jotka loihtivat suussa sulavia elämyksiä Cocktailien muodossa, Baaritiskin tai tiskit, riippuen tilaisuuteesi koosta, työvälineet, jäät, alkoholittomat raaka-aineet jne. kaikki hoidetaan puolestanne !

 

Cocktail Barin pituus on 3-6 tuntia.

4. COCKTAIL KOULU

Showbartenders Show / Showbar / Cocktail Bar  / Champagne & Wine Bar / Kalusteet & Lisäpalvelut

Cocktail koulussa  perehdytään Mixologian saloihin ammattilaisten opastuksella ! Perehdymme juomasekoitusten alkeisiin, kuinka juoma saadaan maistumaan toivotunlaiselta, ei liian makealta, ei liian väkevältä, ei liian happamalta vaan juuri oikeassa suhteessa makoisalta !

 

Cocktailkoulussa jokainen pääsee halutessaan itse suunnittelemaan sekä toteuttamaan mieleisensä juoman ammattilaisten opastuksella, ammattilaitsen työkaluilla. Cocktailkoulussa opimme myös kuinka onnistut itse loihtimaan vieraillesi maistuvia Cocktaileja vaikka kotona !

 

Cocktail Barin pituus on 2-3 tuntia.